Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Α.Ε.Ο. πρώτο φιλικό σεζόν 2009-10


Πρώτο δείγμα θετικό για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ορχομενού!! Το Σαββάτο (29/08 18:00) στο φιλικό με τον Πήγασο Αγίας Άννης κατέκτησε την νίκη με σκορ 3-1.

Η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με 8 νέα πρόσωπα με σύστημα (4 - 4 - 2)
και προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανόπουλου στο 40΄.

Ο προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να δεχτεί πίεση και να ισοφαριστεί (1 -1 ) στο 50΄΄.
Η είσοδος όμως του Ρουμάνη(κορυφαίος του αγώνα) άλλαξε την ροή της αναμέτρησης, αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός με με δύο γκολ στο 75΄και στο 80΄λεπτό χάρισε στην ομάδα του την πρώτη νίκη της σεζόν.
Παρόλο που οι ποδοσφαιριστές φάνηκαν σφιγμένοι από την ένταση των προπονήσεων και στην έναρξη της προετοιμασίας κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων (λιγοστών είναι η αλήθεια) και άφησαν ενθαρρυντικά μηνύματα εν όψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Βοιωτίας.
Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα και να ενημερώσουμε τους αναγνώστες ότι θα παρακολουθούμε κάθε αγώνα και θα έχουμε πλήρες ρεπορτάζ ..

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού σας ενημερώνει...


Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2009 ο « Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» συμμετείχε στη βραδιά παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Ελάτειας. Εκτός από τον «Λαογραφικό Όμιλο Ορχομενού» συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζελίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλεσίνας, ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Αγίου Γεωργίου, ο Σύλλογος Κρητών Λαμίας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Μυρίνης και ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Ελάτειας .

Ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» χόρεψε χορούς της Μικράς Ασίας ( Συρτός Προποντίδας, Συρτοκούνητο, Τέσσερα μάτια δυο καρδιές, Καρσιλαμάς Προποντίδας , Χασάπικο αργό-γρήγορο) σε διδασκαλία του Κων/νου Πατσαλή.

Ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» θέλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την πολύ όμορφη βραδιά , τον χοροδιδάσκαλο του Πολιτιστικού Οργανισμού Ελάτειας κ. Μιχάλη Αργύρη για τη συνεργασία και ιδιαιτέρως θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον δήμαρχο Ελάτειας κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Το Δ.Σ. του Ομίλου

Πρόεδρος :Κωνσταντίνος Πατσαλής

Αντιπρόεδρος :Γεώργιος Ραμαντάνης

Γ.Γραμματέας :Μαρία Θέμελη
Ταμίας :Χρήστος Κεραμυδάς
Έφορος :Μαρία Αλεξάνδρου