Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Α.Ε.Ο.-Α.Ο.Παύλο 3-0

Το τελευταίο εντός έδρας φιλικό(22/09/09) για την ομάδα του Ορχομενού λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (Σαββάτο 26/09/09 στις Πλαταιές) ήταν νικηφόρο συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων δυο εβδομάδων.
Η Α.Ε.Ο. είχε πάλι ελλείψεις (Γιοβανάκης , Κραβαρίτης) ωστόσο το επίπεδο του αντιπάλου, που αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία και έπαιξε το πρώτο φιλικό της σεζόν, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και έφτασε σε εύκολη νίκη με 3-0.

Η Α.Ε.Ο. Ξεκίνησε με το γνωστό 4-4-2 και το επιθετικό δίδυμο προκάλεσε αναστάτωση στην άμυνα του Παύλου από τα πρώτα λεπτά, έτσι στο 5’ λεπτό ο Κοντελές εκμεταλλεύτηκε το κενό στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0.
Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο έτερος επιθετικός της ομάδας Μανόπουλος μετά από προσωπική ενέργεια και έξοχο πλασάρισμα στο 30'.

Η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει με αντεπιθέσεις, δεν κατάφερε όμως να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, χαρακτηριστικό το γεγονός ότι με την ομάδα του Ορχομενού αγωνίστηκαν για ακόμη μια φορά 3 παίκτες από την ομάδα παίδων (στο πλαίσιο του προγραμματισμού για μελλοντική επάνδρωση της ομάδας με ποδοσφαιριστές από τα φυτώρια),συγκεκριμένα οι Χαρίσης Παναγιώτης ,Σκαγιάκος Κωνσταντίνος και Τσιομπάνη Γραμόζ άδραξαν την ευκαιρία και εκτός από αγωνιστική πνοή ,έδωσαν πολλές ελπίδες για το μέλλον της ομάδας.
Αν και ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη, εντούτοις δεν έλειψαν οι ευκαιρίες για την Α.Ε.Ο. που σημείωσε και τρίτο γκολ με μακρινό σουτ του Αναστασίου στο 75’ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0).
Συμπερασματικά η Α.Ε.Ο. έδειξε να βρίσκει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο όσο περνάει ο καιρός και αν επιστρέψουν υγιείς οι τραυματίες θα παρουσιαστεί έτοιμη στο δύσκολο έργο της στο φετινό πρωτάθλημα.
Από την άλλη προβληματισμός επικρατεί για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του Πάυλου, αν και βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας της έδειξε ότι θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας όταν αυτό ξεκινήσει.
Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες του Δήμου .

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ορχομενού...






Στο πλαίσιο της εκλογικής αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου ή εξόρμηση των υποψηφίων βουλευτών συνεχίζεται. Την Κυριακή (27 Σεπτεμβρίου 2009) οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Βοιωτίας έχουν προγραμματίσει επισκέψεις και κεντρική ομιλία στο Δήμο Ορχομενού.
Συγκεκριμένα οι κ.κ.
1. Αγάτσα Άρια
2. Βαγιάκος Ιωάννης Ηρακλής (Άκης)
3. Γεωργίου Ευάγγελος,
4. Παπαθανασίου Βασίλειος,
5. Τόγιας Βασίλειος
6. . Τσόνογλου Βασιλική,

μαζί με επιτελείο της νομαρχιακής και της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ θα βρίσκονται
στις 7:00 μ.μ. στον άγιο Σπυρίδωνα,
στις 7:30 μ.μ. στον Άγιο Δημήτριο και
στις 8:30 μ.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ Ορχομενού θα γίνει η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ των υποψηφίων .
Οι υποψήφιοι θα απευθυνθούν στους πολίτες του δήμου Ορχομενού μετά την παρουσίαση τους μιλώντας κατά αλφαβητική σειρά.
Σημειώνουμε τον ρόλο της νομαρχιακής επιτροπής στην απόφαση για κοινές ομιλίες όλων των υποψηφίων ώστε να σχηματίσει το εκλογικό σώμα ολοκληρωμένη άποψη χωρίς να χρειάζεται να τρέχει πίσω από τις ομιλίες κάθε υποψηφίου.