Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Αντίο Κύπελλο....Επιστροφή στο πρωτάθλημα!



Μετά την βαρία ήττα την Τετάρτη (30/09) της Α.Ε.Ο. εντός έδρας από τον Παναλίαρτο με 1-5 η ομάδα του Ορχομενού αποχαιρέτισε τον θεσμό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Β.
Πλέον επικεντρώνεται στο βασικό της στόχο το πρωτάθλημα, όπου το Σάββατο (03/10) στην δεύτερη αγωνιστική της σεζόν υποδέχεται εντός έδρας τον Πελοπίδα.


Κύπελλο.

Ρίχνοντας μια ματιά στον αγώνα του κυπέλλου θα δούμε ότι οι απουσίες (Γιοβανάκης ,Ρουμάνης, Θεοχάρης) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κακή εμφάνιση της A.E.O.
Η ομάδα της Αλιάρτου (από τα φαβορί για επάνοδο στην Δ΄εθνική) παρατάχθηκε σαφώς πιο έτοιμη στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 10' λεπτό με τον Ζαρκαδούλα (ο κορυφαίος του αγώνα).
Η Α.Ε.Ο. ισορρόπησε το παιχνίδι και ισοφάρισε με τον Μανόπουλο στο 34΄(1-1).
Ένα λάθος όμως της άμυνας στο 36΄έδωσε την ευκαιρία στον Παναλίαρτο να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-2.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Α.Ε.Ο. πίεσε για την ισοφάριση,στάθηκε όμως άτυχη και η αντεπίθεση της Αλιάρτου που ανάγκασε την Α.Ε.Ο. να κλειστει πίσω.
Απο την άλλη ο Παναλίαρτος έδειξε ότι διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή του και θα είναι θα είναι απο τους πρωταγινιστές στο πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Τα λάθη της αμυντικής λειτουργίας στο τελευταίο εικοσάλεπτο οδήγησαν στην έκταση του σκορ κλείνοντας τελικά τον αγώνα με το βαρύ 1-5.
Η αρχική σύνθεση της ΑΕΟ ήταν:
Μπίμης, Γκικόπουλος, Κραβαρίτης, Τριανταφύλλου, Λούτσας, Βελέντζας, Ψαλλίδας, Ρουμάνης, Μιχαλόπουλος, Μανόπουλος και Κοντελές.
Χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι Καραβασίλης, Τσιομπάνη και Σκαγιάκος.



Πρωτάθλημα.

Κανένας στην ομάδα δεν σκέφτεται τον αγώνα με τον παναλίαρτο αφού το Σάββατο στον αγώνα του πρωταθλήματος χρειάζεται ανασύνταξη
γιατί ο Πελοπίδας προέρχεται από εντός έδρας νίκη με τον Θεσπιακό και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.
Ελπίζουμε σε μια καλύτερη εμφάνιση με την επιστροφή των τραυματιών που θα οδηγήσει την ομάδα στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Τα καλά ...αντανακλαστικά... του Δήμου


Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής στο άρθο μας για τα σκουπίδια στον Συνοικισμό Ορχομενού.
Με πρωτοβουλία του υπεύθυνου Αντιδημάρχου κ. Λ. Τριανταφύλλου καθαρίστηκαν(ως όφειλαν να κάνουν νωρίτερα)
όλοι οι κάδοι στην περιοχή.
Συγχαρητήρια για τα καλά αντανακλαστικά κι ελπίζουμε να μην επανέλθουμε στο ίδιο θέμα την επόμενη εβδομάδα.
Ούτε να ξαναχρειαστεί η παρέμβαση μας ώστε να λειτουργήσουν άμεσα οι μηχανισμοί του τόπου.
Υ.Γ. Κύριε Αντιδήμαρχε δεν μάθαμε από την Αντιπολίτευση του Δήμου,ότι οι κάποιοι από τους υπαλλήλους καθαριότητας είναι απλήρωτοι.