Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΔΙΣΤΟΜΟ-Α.Ε.Ο. 4-2 ...και έλευση νέου προπονητή!!!








Και το όνομα αυτού...Μαρτιναίος Ιωάννης!!
Έκπληξη προκάλεσε το άκουσμα του ονόματος του νέου προπονητή για την Α.Ε.Ο.
Την Πέμπτη(15/10) αναμένεται να συναντήσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα και πιθανόν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τα Βάγια.


Ο αγώνας

Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας της Α.Ε.Ο. με την ομάδα του Διστόμου στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα υπο τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή Δέδε Ευθύμιου(φώτο) έδειξε σαφώς ανανεωμένη και παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-2-3-1.Με τον Κοντελέ σε μεγάλα κέφια και εμφανώς απελευθερωμένο σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Α.Ε.Ο. μόνο λόγω ατυχίας δεν άνοιξε το σκορ και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία(0-0).
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είδαμε το κακό πρόσωπο της ομάδας με επιπόλαια λάθη στο χώρο του κέντρου και ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή. Προφανώς οι ελλείψεις των τριανταφυλου ,γιοβανάκη δημιούργησαν αναστάτωση που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι και προηγήθηκαν στο 49'.
Άμεση ήταν η αντίδραση για την ΑΕΟ αφού ισοφάρισε στο 54΄με τον Κοντελέ με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.
Κι ενώ η ομάδα έδειχνε έτοιμη να ανατρέψει το σκορ και να προηγηθεί,αντίθετα φάνηκε να μην έχει δυνάμεις μετά το 60΄ και κατέρρευσε
Στο 66' το Δίστομο είχε δοκάρι σε αδράνεια της άμυνας και στο κόρνερ που έγινε προηγήθηκε σε 2-1.
Η ΑΕΟ επιδίωξε εκ νέου την ισοφάριση του σκορ,η άμυνα της όμως έμενε ακάλυπτη στις εαντεπιθέσεις των αντιπάλων.
Σε δυο εξ αυτών στο 69' και στο 79' οι επιθετικοί του Διστόμου έκαναν εύκολα το 3-1 και 4-1.
Την έκταση της ήττας περιόρισε ο Μανόπουλος με προσωπική προσπάθεια και γκολ στο 90'.(4-2)

Η Α.Ε.Ο. παρατάχθγκε με τους :Η αρχική σύνθεση ήταν: Σούτης, Ρουμάνης, Κραβαρίτης, Λούτσας, Ψαλλίδας, Γκικόπουλος, Θεοχάρης, Αναστασίου, Μιχαλόπουλος, Μανόπουλος,Κοντελές. Αγωνίστηκαν επίσης ο Καραβασίλης, ο Βελέντζας και ο Στεφάνου.
Πολύ καλός ήταν ο Κοντελές και θετική η πρώτη φετινή παρουσία του θεοχάρη.

Το Σαββάτο(18/10) η Α.Ε.Ο. αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Βάγια,ελπίζουμε σε καλύτερη εμφάνιση με την έλευση του νέου προπονητή και φυσικά καλή επιτυχία στον κ. Μαρτιναίο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Καρναβάλι 2010 στον Ορχομενό!!



Όπως μας ενημερώνει ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού
άρχισαν οι προετοιμασίες του χώρου κατακευής των αρμάτων για το καρναβάλι του 2010.
Οι κατασκευές των αρμάτων θα γίνουν στις αποθήκες του Αγροτικου Συνεταιρισμού Πετρομαγουλας ο οποίος βρίσκεται δίπλα στo ΚΕΠ Ορχομενού.
Η συμμετοχή ΟΛΩΝ των Ορχομένιων είναι απαραίτητη! Το Καρναβάλι είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας!

Σας περιμένουμε!

Καλή επιτυχία στην δύσκολη αυτή προσπάθεια κι ελπίζουμε σε μεγάλη συμμετοχή των Ορχομένιων,θα παρακολουθούμε απο κοντά τις προετοιμασίες και θα επανέλθουμε με πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη στην Λιβαδειά.




Μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Τσιφή,όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος,η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου Βυλλιώτη βρέθηκε ακόμα στα εγκαίνια της Έκθεσης Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά.
Ακολουθούν τα δύο αναλυτικά δελτία τύπου της Βουλευτού:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (α)

Με τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Τσιφή συναντήθηκε η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου Βυλλιώτη.
Στην συνάντηση τους η κ. Τσόνογλου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η Δημοτική Αρχή και που στο σύνολο τους επηρεάζουν αρνητικά την ανάπτυξη του Δήμου αλλά και την καθημερινότητα του πολίτη.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ενημέρωσε για τον Ξενία και την ανάγκη επαναλειτουργίας του, για τα προβλήματα λειτουργίας του κολυμβητηρίου αλλά και για την ανάγκη κατασκευής νέων αθλητικών υποδομών που θα δώσουν διέξοδο στους νέους και τα παιδιά με την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων.
Παράλληλα συζητήθηκε και η ανάγκη επίλυσης των πάσης φύσεως διαφορών των δημοτικών επιχειρήσεων, των αξιώσεων των υπαλλήλων καθώς και άλλα σημαντικά ζητήματα.
Σε δηλώσεις της η κ. Τσόνογλου είπε: «Όσα ζητήματα δεν άγγιξε η προηγούμενη Κυβέρνηση, έχουμε χρέος εμείς το ΠΑΣΟΚ να τα επιλύσουμε. Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον Δήμαρχο κ. Τσιφή για τα προβλήματα του Δήμου που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή και για τα οποία θα δουλέψουμε σκληρά και θα αγωνιστούμε να επιλύσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Στον αγώνα αυτόν απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, υπομονή αλλά και στενή συνεργασία με τους Δημάρχους και γενικότερα τους αυτοδιοικητικούς».

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας
Πολιτικό γραφείο Λιβαδειάς: Φίλωνος 7 τηλ 22610 89640
Πολιτικό γραφείο Θήβας: Επαμεινώνδα 71 τηλ 22620 81061

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (β)

Στα εγκαίνια της Έκθεσης Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά, βρέθηκε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.
Η κ. Τσόνογλου είχε την ευκαιρία να ακούσει τις έγκυρες τοποθετήσεις του αναπληρωτή Διευθυντή της Αστ. Δ/νσης κ. Κώστα Τουρκοχωρίτη και των υπολοίπων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και να επισκεφθεί την έκθεση υλικού τροχαίων ατυχημάτων.
Σε δηλώσεις της η κ. Τσόνογλου είπε χαρακτηριστικά: «Συγχαίρω την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και όλο το προσωπικό της για αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών αλλά κυρίως των νέων μας στα θέματα της οδικής ασφάλειας και των συνεπειών των τροχαίων ατυχημάτων.
Η Κυκλοφοριακή Αγωγή επιβάλλεται να διδάσκεται στα σχολεία μας ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν από την μικρή ηλικία τις συμπεριφορές και τους κανόνες της οδήγησης αλλά και των πεζών».
Παράλληλα η κ. Τσόνογλου έκανε αναφορά και στα γενικότερα ζητήματα της Προστασίας του Πολίτη σημειώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ και ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοίδης από την πρώτη κιόλας ημέρα έδωσαν το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσουν ώστε ο πολίτης να αισθάνεται και πάλι ασφαλής με σεβασμό όμως στον συνάνθρωπο και τους Νόμους για μια ευνομούμενη κοινωνία μακριά από κρούσματα εγκληματικότητας.
Εδώ θα ήθελα να καλέσω την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να δει με την δέουσα προσοχή το ζήτημα της στελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Βοιωτίας όπου η ασφάλεια και η ησυχία στον Νομό έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις».



Με την δράση της η κα.Β. Τσόνογλου λίγο πριν την ορκομωσία της στην νέα κυβέρνηση
δείχνει έμπρακτα ενδιαφέρον για τα τεκταινώμενα στον νομό και ειδικότερα στην πρωτεύουσα Λιβαδειά. Ελπίζουμε να συνεχίσει με την ίδια ορμή και στις μικρότερες πόλεις του νομού βοιωτίας.
Καλή επιτυχία και καλό Κοινοβουλευτικό έργο κα. Τσόνογλου.