Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Έκλεισε όντως το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ; όπως υποστηρίζει το http://exeisminima.gr/blog/ ;;


Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το δημοσίευμα του http://exeisminima.gr/blog/ και κρίναμε σκόπιμο να το αναδημοσιεύσουμε αυτούσιο. Οι διαχειριστές του συγκεκριμένου μπλοκ διακρίνονται για εγκυρότητα των δημοσιεύσεων τους και στο σημερινό μιλούν για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ με συγκεκριμένα ονόματα, ακολουθεί το πλήρες άρθρο :


«Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου ήταν η τελευταία προθεσμία της υποβολής των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα την Τετάρτη αλλά σας τα αποκαλύπτουμε από σήμερα.

Όπως ακριβώς τα είχαμε γράψει, σε σχέση με το προηγούμενο υπάρχουν 2 νέα πρόσωπα τα οποία προέκυψαν μέσα από παρασκήνιο όπως αναμενόταν. Αυτά του Δημάρχου Σχηματαρίου Β. Γεωργίου (στη θέση του Ψυχογιού) που δημιουργεί ένα νέο πόλο στη Βοιωτία (αντίστοιχη περίπτωση Γιαννάκη στη ΝΔ δλδ) και ενός νέου προσώπου από τη Λιβαδειά του Γιατρού Β. Παπαθανασίου (στη θέση του Κ. Γκιζίμη). Η υποψηφιότητα του Β. Γεωργίου στηρίχθηκε σθεναρά και από την ….αριστερά του Κυρίου και οι έχοντες γνώση έστελναν από νωρίς προειδοποιητικά μηνύματα σε όσα στελέχη ενδιαφέρονταν για τη θέση.

Ο γιατρός Β.Παπαθανασίου έχει κι αυτός το δικό του παρασκήνιο, αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που τελευταία ήρθε να εγκατασταθεί στη Λιβαδειά, είναι άγνωστο στους Βοιωτούς πολιτικά, αλλά πολύ γνωστό και συγγενικό στο μέλος της επιτροπής υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ Δ .Ρέππα και φαίνεται ότι αυτό είναι αρκετό.

Οι υπόλοιποι παραμένουν ως έχουν, με τον Β.Τόγια να είναι το πρώτο όνομα σε ψήφους και ο οποίος θα κάνει προσπάθεια να διατηρήσει τη θέση του Βοιωτάρχη, τη Βάσω Τσόνογλου να παλεύει κι αυτή για την πρωτιά αλλά με δυσκολία αφού δεν την ευνοεί το γεγονός ότι στηρίζεται από τους Βενιζελικούς (πάλι ήρθε ο Λοβέρδος στη Θήβα για να την ενισχύσει και έκαναν βόλτες μαζί) και για την τρίτη θέση στη Βουλή θα παλέψουν οι Αρια Αγάτσα, η οποία την πρώτη φορά είχε πάει ανέλπιστα καλά και ο Άκης Βαγιάκος, ο οποίος παντρεύεται κιόλας αυτό τον μήνα. Η κόντρα αυτή αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ετσι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία θα είναι το εξής:

Β.Τόγιας, Β.Τσόνογλου, Α.Αγάτσα, Α.Βαγιάκος, Γεωργίου, Β.Παπαθανασίου»
Ο «Ασκάλαφος» δεν συμφωνεί με την κριτική τοποθέτηση του αρθογράφου αλλά πιστεύει ότι τα ονόματα των υποψηφίων θα επαληθευτούν με την επίσημη ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ






Την Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη στις 20:00 χορεύουμε στη Μαυρόγεια Βοιωτίας ,
Το χωριό του Γιάννη Πλούταρχου και
Το Σαββάτο 12 Σεπτέμβρη 20:00 στα Χαριτήσια στην κεντρική πλατεία Ορχομενού.
Σας περιμένουμε .

Θεόδωρος Απογένης

Π.Π.Ο.