Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ξηρογιάννης Κώστας :ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ Η ΨΕΥΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;





Εν συνέχεια της κόντρας που διαπιστώσαμε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ανάμεσα στον κ Υπερήφανο και τον κ. Ξηρογιάννη ,λάβαμε επιστολή-κόλαφο του επικεφαλή της αντιπολίτευσης στον Δήμο κατά του δημάρχου Ορχομενού κ Λ. Υπερήφανου με την οποία λίγο πολύ τον χαρακτηρίζει αν όχι πολυάσχολο(;)τότε κατ επανάληψη ψεύτη!!!
Ακολουθεί το πλήρες Δελτίο Τύπου καθώς και τα δικά μας συνήθη ερωτήματα.
φυσικά μετα την δημοσίευση της παρούσης ελπίζουμε να λάβουμε απαντητική επιστολή από τον κ. Λ. Υπερήφανο.


Ορχομενός, 15-10-2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

κύριε Δήμαρχε,
Στη συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής, στο περιθώριο της συζήτησης των θεμάτων, της ημερήσιας διάταξης, σας είχα ρωτήσει για την εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία αφορούσε την αποκατάσταση της κοπής των δύο δένδρων στο κατάστημα του κ. Παπαλουκά, με τη φύτευση δύο άλλων, όπως ο ίδιος μας είχε υποσχεθεί.
Η απάντησή σας, χωρίς περιστροφές, ήταν ότι έχετε κάνει μήνυση για την καθυστέρηση αυτή, κάτι που επιβεβαίωσε αυθόρμητα και το μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και σύμβουλος του Δ.Σ κ. Γ. Τζαβάρας.
Στις 27-8-2009 υπέβαλλα την παρακάτω αίτηση:
"παρακαλώ να μου χορηγήσετε αντίγραφα των εγγράφων της μήνυσης, την οποία έχει καταθέσει ο Δήμος Ορχομενού κατά του κ. Ε. Παπαλουκά.
Αφορά την αντικατάσταση των δένδρων, τα οποία αυθαίρετα, είχε κόψει την άνοιξη 2008, από το πεζοδρόμιο μπροστά από το κατάστημά του".
Πέρασε ήδη ενάμιση μήνας και δεν μου δώσατε απάντηση.
Να υποθέσω ότι δεν σας το έχει επιτρέψει "ο φόρτος εργασίας" να ασχοληθείτε δύο λεπτά με την απάντηση (δεν χρειάζεται περισσότερος χρόνος για μια φωτοτυπία) ή ότι η αρχική σας απάντηση ήταν ένα ακόμη συνηθισμένο σας ψέμα.


Κ. Ξηρογιάννης


Τελικά αφού ο δήμαρχος Ορχομενού έκανε μήνυση (το επιβεβαιώνει κι ο Αντιδήμαρχος) στον κ. Ε. Παπαλουκά γιατί δεν δίνει ένα αντίγραφο στον κ. Κ. Ξηρογιάννη ώστε να πειστούν όλοι οι Ορχομένιοι ότι δεν διοικούνται από έναν κοινό ψεύτη;
Επίσης :
Η μήνυση έγινε πριν την απόφαση της δημοτικής Αρχής για διεξαγωγή της Γιορτής της Πέστροφας στην κεντρική πλατεία;(Να υπενθυμίσουμε ότι ο μηνυμένος(;) κέρδισε αρκετά χρήματα από την απόφαση της δημοτικής αρχής να γίνει στην πλατεία η γιορτή.)

Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας αγαπητοί αναγνώστες...