Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Α.Ε.Ο-ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ 1-2... και παραίτηση προπονητή




Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε η δεύτερη συνεχόμενη ήττα (μετά το κύπελλο και στο πρωτάθλημα) εντός έδρας από τον Πελοπίδα με 1-2 το Σάββατο (03/10).
Ο προπονητής της ομάδας κ. Αγραφιώτης Ιωάννης επέβαλλε την παραίτησή του στο συμβούλιο της ομάδας και έγινε δεκτή την δευτέρα (05/10).
Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή ωστόσο συνεχίζει με τον προπονητή των ακαδημιών κ. Δέδε Ευθύμιο να προπονεί την ομάδα και να οδηγεί στο δεύτερο εκτός έδρας αγώνα της το Σάββατο(10/10) με το Δίστομο στο γήπεδο του Αγ. Σπυρίδωνα.
Ο αγώνας :
Ο αγώνας ξεκίνησε με το γνωστό 4-4-2 για την Α.Ε.Ο. με τις γνωστές απουσίες9Γιοβανάκης,Κραβαρίτης) και έδειχνε κουρασμένη με τρίτο συνεχή αγώνα σε μια εβδομάδα.
Αγωνιστικά παρουσιάστηκε ασύνδετη στο κέντρο και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του Καραβασίλη στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Οι φιλοξενούμενοι αν και κράτησαν αμυντική στάση καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα βρήκαν την ευκαιρία και προηγήθηκαν σε μια αντεπίθεση στο 35'.
Η είσοδος του Μανόπουλου αύξησε την πίεση προς την αντίπαλη εστία,αλλά βρήκε την ομάδα του Πελοπίδα (με μια ευκαιρία) να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 0-1.
Στο 2ο ημίχρονο, και ενώ η ΑΕΟ ήταν πιο απειλητική δεν στάθηκε όμως τυχερή δύο φορές με ον Μανόπουλο να ισοφαρίσει το σκορ.Αντί αυτού σε μια νέα αντεπίθεση των φιλοξενούμενων προήλθε το δεύτερο γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Πελοπίδα (0-2 στο 67').
Η Α.Ε.Ο. στο τελευταίο μισάωρο πίεσε περισσότερο και τελικά η μείωσε το σκορ (1-2) στο 75΄μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Γκικόπουλου.
Η ψυχολογία των παικτών ανέβηκε και έψαξαν με κάθε τρόπο το δεύτερο γκολ και την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά
παρολα αυτά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.
.H αρχική σύνθεση της ομάδας ήταν:
Σιούτης, Ψαλλίδας, Βελέντζας, Τριανταφύλλου, Λούτσας, Γκικόπουλος, Αναστασίου, Ρουμάνης, Μιχαλόπουλος, Καραβασίλης, Κοντελές.
Ως αλλαγή μπήκαν οι Μανόπουλος, Αγραφιώτης, Στεφάνου. Ογκικόπουλος ήταν ο κορυφαίος για του γηπεδούχους΄ενώ θετικά στοιχεία έδειξε στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του ο Σιούτης.
Την επόμενη αγωνιστική με την ομάδα του Διστόμου εκτός έδρας ελπίζουμε σε καλύτερη εμφάνιση και δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την Α.Ε.Ο.Καλή επιτυχία στον υπηρεσιακό προπονητή μέχρι την έλευση του νέου κόουτς της ομάδας.

Ευχαριστήριο μύνημα της Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Βοιωτίας Β. Τσόνογλου προς blogger's

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας
Πολιτικό γραφείο Λιβαδειάς: Φίλωνος 7 τηλ 22610 89640
Πολιτικό γραφείο Θήβας: Επαμεινώνδα 71 τηλ 22620 81061

www.tsonoglou.com
e-mail : tsonoglou@hotmail.com






Προς τους διαχειριστές των blog’s


Φίλες και φίλοι, αγαπητοί bloggers
Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω θερμά για ότι κάνατε για μένα καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Η ηλεκτρονική ενημέρωση είναι γεγονός ότι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια ο κάθε ένας από εσάς συμβάλλει με τον δικό του τρόπο, πολλές φορές με σκληρή κριτική αλλά με μοναδικά κριτήρια την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νομού μας.
Ο λαός της Βοιωτίας και με την δική σας συμπαράσταση, που εκφράστηκε με την δημοσίευση των δελτίων τύπου, με εξέλεξε στη θέση του Βουλευτή.
Μια θέση που απαιτεί σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή.
Σε αυτήν την νέα μου προσπάθεια σας θέλω και πάλι συμπαραστάτες.
Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά.
Βασιλική Τσόνογλου- Βυλλιώτη

Υ.Γ. Καταρχήν συγχαρητήρια για την εκλογή σας και καλή επιτυχία στο έργο σας.κατά δεύτερον εμείς απο την πλευρά μας θα παρακολουθούμε την πορεία σας στο Κοινοβούλιο και θα ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για όσα κάνετε(ή δεν κάνετε) για τον νομό Βοιωτίας.Τα συγχαρητήρια μας και πάλι για την εκλογή στην Β. Τσόνογλου.

Τι ψήφισαν οι Δημότες Ορχομένου;




Συντριπτική υπεροχή του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου και στο Δήμο Ορχομενού.
Στα 21 εκλογικά τμήματα του ευρύτερου Δήμου, το κυβερνών κόμμα κατείχε την πλειοψηφία και συγκέντρωσε
4.019 ψηφοδέλτια επί συνόλου 7.639.
Η Ν.Δ. ακολούθησε με 2288 ,
ενώ τρίτο κόμμα το Κ.Κ.Ε. με 450.
Το ΛΑΟΣ τέταρτο με 403 και το
ΣΥΡΙΖΑ με 253 ψηφοδέλτια πέμπτο κόμμα.
Τα υπόλοιπο κόμματα
πήραν συνολικά 226 ψήφους.









ΠΑΣΟΚ:
4.019






Ν.Δ:
2.288







ΚΚΕ:
450










ΛΑΟΣ :
403




ΣΥΡΙΖΑ:
253










ΑΛΛΑ:
226




Σημειώνετε ότι και στα 21 κέντρα του Δήμου το κυβερνών κόμμα (με μέριμνα της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ορχομενού) είχε ορίσει εκλογικούς αντιπροσώπους και δεν έχασε την πλειοψηφία σε κανένα.


Υ.Γ.Ευχαριστούμε την Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ορχομενού για τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του Δήμου που μας απέστειλαν και τους συγχαίρουμε για την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.