Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Η ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ!!!


Τους ψηφοφόρους της στον Ορχομενό επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαωβάτου (10/10) η βουλετής του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία Άρια Αγάτσα.
Συναντήθηκε τόσο με επίσημους φορείς όσο και με απλούς πολίτες τους οποίους ευχαρίστησε για την στήριξη τους στο δύσκολο προεκλογικό της αγώνα.
Σημειώνεται οτι η κυρία Αγάτσα στον ευρύτερο δήμο Ορχομενού κέρδισε 850 σταυρούς προτίμησης οι οποίοι ομολογουμένος ήταν πολύτιμοι αν συνυπολογίσουμε οτι κατέκτησε την τρίτη έδρα του νομού με διαφορά 1000 σχεδόν ψήφων απο τον τέταρτο υποψήφιο(Βαγιάκο).
Η απόφαση τηςνα έρθει στον Ορχομενό και να ευχαριστήσει ιδίοις όμασοι τους πολίτες που την στήριξαν χαρακτηρίστηκε θετικά απο όλους όσους βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Ορχομενού.
Μεταξύ των όσων συνάντησε η Βουλευτής ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Ξηρογιάννης και Βαγενάς Δημήτρης,καθώς και ο γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ορχομενού Δέδες Ευάγγελος.

Οι συζητήσεις που κυριάρχησαν είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κι έδειξαν τόσο την αγωνία του κόσμου,όσο και την πίστη της βουλευτού ότι όλα θα δρομολογηθούν και σύντομα θα υπάρξει εμφανές αποτέλεσμα του έργου της νέας κυβέρνησης.
η κα. Αγάτσα αναφέρθηκε στο νέο υπουργικό συμβούλιο με τα καλύτερα λόγια και είδε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι εμπιστεύονται τις επιλογές του νέου πρωθυπουργού.
Η κουβέντα δεν άργησε να φτάσει στις ανησυχίες και στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Φυσικά όλοι μίλησαν για τα προβλήματα των αγροτών αλλά και των εργατών της ευρύτερης περιοχής και οι πιο τολμηροί πρότιναν πιθανές λύσεις, που θα καλυτερέυσουν την ζωή των Ορχομένιων.
Σημαντική ήταν η τοποθέτηση του επικεφαλή της Αντιπολήτευσης στο Δήμο κ. Ξηρογιάννη για την χρήση γής και για τους τρόπους αξιοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.
Ο έτερος Δημοτικός σύμβουλος της παρέας κ. Βαγενάς Δημήτρης αναφέρθηκε εκτός απο τα πρόβληματα των γροτών και στο μείζον πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και τις ασθένειες που εγκυμονεί η παρουσία τους στην περιοχή και η καθημερινή τριβή με τους ντόπιους.
Η κα. Αγάτσα άκουσε με ενδιαφέρον αυτές τις απόψεις και δεσμεύτηκε για προσωπική επαφή με τους αρμόδιους υπουργούς και άμεση επίλυση των θεμάτων που συζητήθηκαν.
Αφού ευχαρίστησε τους επίσημους και τους πολίτες που συζήτησαν μαζί της στην πλατεία επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ καθώς και άλλα καφενεία της πόλης όπου συνομίλησε με ψηφοφόρους της ,
Δεχτηκε με έκπληξη την πρόταση των νέων της πόλης να διασκεδάσει μαζί τους πίνοντας ένα ποτό σε κεντρικό bar (Cosmos cafe).
Το ευχάριστο αυτό διάλλεμα ήταν σίγουρα ο καλύτερος επίλογος της πρώτης μετ'εκλογικής επίσκεψης της Βουλευτή στον Ορχομενό.
Ελπίζουμε να συνεχίσει καθ'ολη την διάρκεια της τετραετίας να επισκέπτεται την πόλη μας ,να αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και να βοηθάει στην επίλυση των.
Καλή επιτυχία κι απο εμάς στον δύσκολο αγώνα σας κα Αγάτσα.