Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Μέτρια εμφάνιση για την Α.Ε.Ο.


Δεύτερο ανεπιτυχές αποτέλεσμα σε φιλική αναμέτρηση για την Α.Ε.Ο. Χθες το απόγευμα(08/09 18:00) αναδείχτηκε ισόπαλη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου με τον Πανγεωργικό με σκορ 1-1.

Η ομάδα παρατάχθηκε με το γνωστό 4-4-2 και παρά τις απουσίες βασικών παιχτών (Γιοβανάκης , Κοντελές ,Θεοχάρης) στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ (1 δοκάρι, 3 τετ α τετ).

Όσο όμως η πίεση δεν επέφερε καρπούς άρχισαν τα νεύρα και δεν έλειψαν οι αψιμαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα κατά των αντιπάλων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο (0-0).

Ο κόουτς διατήρησε και στο δεύτερο μέρος το ίδιο σύστημα δίνοντας όμως ευκαιρίες σε περισσότερους παίχτες να αγωνιστούν . Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι δύο παίχτες της ομάδας παίδων (Αγραφιώτης και Χαντάς) αγωνίστηκαν σχεδόν μισή ώρα και έδειξαν ότι πίσω από την ανδρική ομάδα υπάρχουν παιδιά από τις ακαδημίες που σε βάθος χρόνου μπορούν να βοηθήσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όσο η ομάδα μας δεν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ(νέο δοκάρι στο 55΄) τόσο έδειχνε ευάλωτη στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Κάπως έτσι στο 60΄ μια γρήγορη κόντρα επίθεση έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του Πανγεωργικού να προηγηθεί στο σκορ (1-0).
Άμεση η αντίδραση της ομάδας και μετά από ένα κόρνερ και κοντινή προβολή του Κραβαρίτη στο 65΄ το σκορ έγινε( 1-1).


Αυτό το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα και φυσικά απογοήτευσε φιλάθλους και ποδοσφαιριστές, αφού όλοι περίμεναν μια εύκολη επικράτηση απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία (Β Ερασιτεχνική 2ος όμιλος).

Η ομάδα μας σαφώς και δεν είναι έτοιμη ακόμα κι έχει περιθώρια βελτίωσης, με τέτοιες εμφανίσεις όμως θα έχει δύσκολο έργο στο νέο πρωτάθλημα, αν κι ελπίζουμε να βελτιωθεί όσο πλησιάζουν οι επίσημες αναμετρήσεις.