Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Υψηλάντης-Α.Ε.Ο. 2-4

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Α.Ε.Ο. στο θεσμό του κυπέλου της Ε.Π.Σ.Β. Το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Υψηλάντη με σκορ 2-4 πήρε τη νίκη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Βοιωτίας όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Παναλίαρτο στις 30 Σεπτεμβρίου.

Αγωνιστικά η ομάδα παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα φιλικά, στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 0-2 με γκολ των Μανόπουλου και Κοντελέ στο 12‘ και στο 35‘ αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο εμφανώς κουρασμένη και δέχτηκε μεγάλη πίεση στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου και το σκορ έγινε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 55‘. Η άνοδος της γηπεδούχου ομάδας συνοδεύτηκε και με δυο κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το σκορ ,δεν τα κατάφερε όμως αφού από την μια ο αμυντικός Τριανταφύλλου κι από την άλλη ο τερματοφύλακας Γιοβανάκης κράτησαν τα κεκτημένα και έδωσαν το έναυσμα για την τελική αντεπίθεση της ομάδας.

Οι φωνές του προπονητή αφύπνισαν την ομάδα και στο 65’ σε μια αντεπίθεση ο Κοντελές σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το σκορ 1-3 και πάγωσε τους οπαδούς των γηπεδούχων που ήλπιζαν σε ανατροπή του σκορ. Η ομάδα του Ορχομενού ανέβασε στροφές κι έχασε δυο ακόμα κλασικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ ώσπου στο 82’ ο συνήθης ύποπτος Μανόπουλος σκόραρε κι αυτός το δεύτερο προσωπικό του σκορ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-4.

Οι παίχτες του Υψηλάντη όμως δεν είπαν την τελευταία τους κουβέντα και σε μια αντεπίθεση στο 89 ‘κέρδισαν το δεύτερο πέναλτι όπου κι ευστόχησαν διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 2-4.


Συμπερασματικά καταλήγουμε ότι η Α.Ε.Ο. είχε θετική παρουσία αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο του β ημιχρόνου αλλά χρειάζεται ακόμα βελτιώση ενόψει της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Α ερασιτεχνικής το επόμενο Σαββάτο (26/09/09)στην έδρα των Πλαταιών.

Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο φιλικό τεστ της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (22/09/09) στο γήπεδο του Ορχομενού με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Παύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου