Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ









Το προεκλογικό κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους Βουλευτές συνεχίζει τις επισκέψεις του στις πόλεις και τα χωριά του Νομού μας. Την Παρασκευή(25/09) βρέθηκαν στην Αλίαρτο και μίλησαν στους κατοίκους της περιοχής στην κεντρική πλατεία(Πέτρινο).
Ο γραμματέας της νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας κ. Σιδέρης Γεώργιος καλωσόρισε τους υποψήφιους Βουλευτές και συγκεκριμένα τους α). Αγάτσα Άρια β). Βαγιάκος Ιωάννης Ηρακλής (Άκης) γ). Γεωργίου Ευάγγελος, δ). Παπαθανασίου Βασίλειος,
δ). ε).Τόγιας Βασίλειος και στ)Τσόνογλου Βασιλική. Ο κόσμος και οι τοπικοί φορείς που συνέρευσαν από νωρίς στο χώρο της ομιλίας υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα τους υποψηφίους και έδωσαν παλμό καθ’ όλη την διάρκεια των ομιλιών.
Όλοι οι ομιλητές στον πρόλογο τους έδωσαν έμφαση στην αναλγησία της κυβέρνησης της Ν.Δ. και μίλησαν ξεχωριστά το προσωπικό τους όραμα για την επόμενη των εκλογών με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο κ. Βαγιάκος Άκης ο οποίος ξεσήκωσε τα πλήθη τονίζοντας την ανάγκη αξιοποίησης της Κωπαΐδας και ζητώντας μεταφορά ενός κομματιού της Γεωπονικής σχολής στην περιοχή.

Ακολούθησε ο κ Γεωργίου Ευάγγελος όπου έκανε λόγο για απαξίωση του εργάτη από την Ν.Δ. και την ανάγκη για ΤΟΜΕΣ κι όχι διορθώσεις σε όλους τους τομείς του κοινωνικού ιστού .Ανέβασε επίσης τους τόνους αναφερόμενος στην ανάγκη ανακατανομής του πλούτου, μίλησε επίσης για Εθνικό Κτηματολόγιο στη Βοιωτία και ζήτησε τον νέο Προαστιακό ως την Λιβαδειά.

Τρίτος εν σειρά μίλησε ο κ. Παπαθανασίου Βασίλειος που έδωσε έμφαση στον τομέα της υγείας(όντας ιατρός) και μας θύμισε το όραμα του αξέχαστου Γεννηματά για νέο ΕΣΥ.
Υποσχέθηκε να παραμείνει εργάτης είτε σαν ιατρός σήμερα είτε σαν πολιτευτής αύριο.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής κ. Τόγιας Βασίλειος κι έδειξε σαφώς πιο εξοικειωμένος και πιο μεστός στο λόγο του. Σημείωσε πως το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι κάτι που θα κριθεί επί την ουσίας από τον κάθε πολίτη και ειδικά από τους Βοιωτούς καθώς έχουν να περιμένουν πολλά, από την άλλη ο ίδιος θα δώσει προσωπικές μάχες τόσο για μεταφορά τμήματος στην γεωπονικής στην περιοχή όσο και για την επέκταση του Προαστιακού σιδηροδρόμου ως την Λιβαδειά .


Ακολούθησε με πρωτοφανή δυναμική η κ. Τσόνογλου Βασιλική που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή ως ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ. Απευθυνόμενη στους κατοίκους της Αλιάρτου τόνισε ότι η Αλίαρτος αποτελεί το δημοκρατικό κάστρο της Βοιωτίας και επιβάλλεται η άμεση ανάπτυξη της περιοχής μέσω της πιστοποίησης των αγροτικών προϊόντων ως προς τον τόπο προσέλευσης. Κλείνοντας επισήμανε την ανάγκη να ξαναποκτήσει ο πολίτης εμπιστοσύνη στο κράτος.

Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε η κ . Άρια Αγάτσα. Αναφέρθηκε στα σκάνδαλα της Ν.Δ. Την τελευταία πενταετία και ανέβασε τους τόνους ζητώντας πάγωμα των ΔΕΚΟ για ένα τουλάχιστον χρόνο. Μίλησε για την ύψιστη ανάγκη να σταθεί ο πολιτικός δίπλα στον αγρότη και δεσμεύτηκε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις τις μετ’ εκλογικά.

Οκ. Σιδέρης αφού ευχαρίστησε τους υποψήφιους Βουλευτές μας υπενθύμισε ότι το Σαββάτο
(26/09) στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία της κ. Φώφης Γεννηματά στον πεζόδρομο της Μπουφίδου στη Λιβαδειά. Να σημειώσουμε ότι το ραντεβού μας με τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανανεώνεται για την Κυριακή (27/09) καθώς έχουν προγραμματίσει επισκέψεις και κεντρική Ομιλία στο Δήμο Ορχομενού. Αναλυτικά θα επισκεφτούν στις 7:00 μ.μ. τους κατοίκους στον Άγιο Σπυρίδωνα, στις 7:30 μ.μ. στον Άγιο Δημήτριο και στις 8:30 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Ορχομενού θα γίνει η Κεντρική ομιλία των υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου