Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Αμφισβήτηση του Σβίγγου μέσα στο συνδυασμό του;





Η ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας για τις δημοτικές εκλογές του 2010 του νυν δημάρχου κυρίου Σβίγγου αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Νίκος Σβίγγος, με συνέντευξή του στα τοπικά κανάλια, διατύπωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο Θηβαίων και στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Προανήγγειλε μάλιστα, ότι θα στείλει στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους των εκλογών του 2006 επιστολή, με την οποία θα τους ζητά να δηλώσουν αν θα τον στηρίξουν και στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Η πρόσφατη συνάντηση των δημοτικών συμβούλων – μελών του ΠΑΣΟΚ με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας και την Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Θήβας που έγινε πριν λίγες μέρες οδήγησε στα εξής συμπεράσματα:

Καταρχήν ο κ. Σβίγγος υποψιάζεται ότι κάποιοι σύμβουλοι εντός ΠΑΣΟΚ του προσπαθούν να του «πριονίσουν την καρέκλα».
Ο ίδιος όμως έχει διασφαλίσει τη στήριξη του κόμματος τόσο σε επίπεδο πόλης όσο και σε επίπεδο νομού.

3. Με αυτή την κίνηση του δίνει μια τελευταία ευκαιρία, σε όσους δημοτικούς συμβούλους του θέλουν να τον αμφισβητήσουν με πολιτικούς όρους, να το κάνουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Ουσιαστικά στο τελεσίγραφο του θα θέσει τα εξής : Αν κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας «ορέγονται» δημαρχία και δεν διαχωρίσουν τώρα τη θέση τους, οποιαδήποτε κίνηση κάνουν αύριο, θα δίνει την εντύπωση προσωπικών φιλοδοξιών και όχι πολιτικών διαφωνιών.
Αν διαχωρίσουν τώρα τη θέση τους, θα πρέπει να εξηγήσουν τους λόγους όχι στον δήμαρχο,, αλλά στο τοπικό και στο νομαρχιακό ΠΑΣΟΚ, που στηρίζει το Σβίγγο στην απόφαση του για νέα υποψηφιότητα.«
Εν αναμονή λοιπόν εξελίξεων απο το «εσωκομματικό πεδίο μάχης» των Θηβών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου