Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Ο. 0 -1..Νικηφόρο ντεπούτο για τον νέο προπονητή!




Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η Α.Ε.Ο. το Σάββατο (17/10) στα Βάγια.
Ιδανική πρεμιέρα για τον νέο προπονητή Γιάννη Μαρτιναίο ,ο οποίος με την βοήθεια του προπονητή ακαδημιών (Δέδε Ευθύμιου),
εκτός απο ψυχολογία έδωσε και νέα πνοή στους παίχτες.
Το τεχνικό τιμ διάβασε σωστά τον αγώνα και λαμβάνοντας υπόψη ότι το γήπεδο ήταν μικρό παρέταξαν την ομάδα με το σφιχτό 5-4-1.
Στην άμυνα οι Mπίμης, Ψαλλίδας(δεξιά), Κραβαρίτης(αριστερά), Λούτσας(στόπερ), Βελέντζας(στόπερ), Γκικόπουλος(λίμπερο),
στην μεσαία γραμμή οι Θεοχάρης(αμυντικό χαφ), Ρουμάνης (αμυντικό χαφ), Αναστασίου(δεξιά), Μιχαλόπουλος(αριστερά)
και μόνος προωθημένος ο Κοντελές.
Το πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες κυνήγησαν το γκολ και είχαν μοιρασμένες ευκαιρίες με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων,όμως πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).
στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Μανόπουλου στην θέση του Αναστασίου άλλαξε τις ισσοροπίες στην αναμέτρηση.
Ο Κοντελές πέρασε στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής (σωστή επιλογή) με τον Μανόπουλο μοναδικό προωθημένο να ταλαιπωρεί τους αντίπαλους αμυντικούς.
Ο επιθετικός της ομάδας στάθηκε άτυχος στην φάση του 58΄ αφού το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι.,όμως δικαίως διαμαρτύρεται για το κανονικό γκολ που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ στο 64΄.
Η ομάδα του Παμβαγιακού προσπάθησε να αντιδράσει και έκανε αισθητή την παρουσία της αποκτώντας μια φλύαρη υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο.
Σε μια αντεπίθεση όμως της Α.Ε.Ο. στο 80΄ ο Κοντελές με φοβερή ενέργεια δημιούργησε ρήγμα απο δεξιά προς την περιοχή του αντίπαλου πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μανόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει (0-1).
το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Παμβαγιακός προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης,όμως πιθανότερο ήταν να δεχτεί δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση παρά να σκοράρει.Έτσι ο αγώνας έληξε βρίσκοντας την Α.Ε.Ο. ικανοποιημένη πρώτα από την νίκη και δεύτερον απο την ψυχική διάθεση που έδειξαν οι παίχτες της.
εκτός των προαναφερθέντων αγωνίστηκε και ο Καπρινιώτης στην θέση του Μιχαλόπουλου.
Κορυφαίοι για την ομάδα ήταν οι Κοντελές και Μανόπουλος ,ενώ πολύ θετική η παρουσία των Ρουμάνη και Αναστασίου.
υγχαρητήρια αξίζουν επίσης το προπονητικό τιμ(φώτο πάνω δεξιά).

Άξια αναφοράς είναι η άψογη φιλοξενία των διοικούντων του Παμβαγιακού.Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Ο. ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στο ματς του δεύτερου γύρου.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα εντός έδρας με το Σχηματάρι το Σάββατο (24/10),όπου ελπίζουμε σε εξίσου καλή εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου