Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΔΙΣΤΟΜΟ-Α.Ε.Ο. 4-2 ...και έλευση νέου προπονητή!!!








Και το όνομα αυτού...Μαρτιναίος Ιωάννης!!
Έκπληξη προκάλεσε το άκουσμα του ονόματος του νέου προπονητή για την Α.Ε.Ο.
Την Πέμπτη(15/10) αναμένεται να συναντήσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα και πιθανόν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τα Βάγια.


Ο αγώνας

Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας της Α.Ε.Ο. με την ομάδα του Διστόμου στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα υπο τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή Δέδε Ευθύμιου(φώτο) έδειξε σαφώς ανανεωμένη και παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-2-3-1.Με τον Κοντελέ σε μεγάλα κέφια και εμφανώς απελευθερωμένο σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Α.Ε.Ο. μόνο λόγω ατυχίας δεν άνοιξε το σκορ και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία(0-0).
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είδαμε το κακό πρόσωπο της ομάδας με επιπόλαια λάθη στο χώρο του κέντρου και ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή. Προφανώς οι ελλείψεις των τριανταφυλου ,γιοβανάκη δημιούργησαν αναστάτωση που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι και προηγήθηκαν στο 49'.
Άμεση ήταν η αντίδραση για την ΑΕΟ αφού ισοφάρισε στο 54΄με τον Κοντελέ με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.
Κι ενώ η ομάδα έδειχνε έτοιμη να ανατρέψει το σκορ και να προηγηθεί,αντίθετα φάνηκε να μην έχει δυνάμεις μετά το 60΄ και κατέρρευσε
Στο 66' το Δίστομο είχε δοκάρι σε αδράνεια της άμυνας και στο κόρνερ που έγινε προηγήθηκε σε 2-1.
Η ΑΕΟ επιδίωξε εκ νέου την ισοφάριση του σκορ,η άμυνα της όμως έμενε ακάλυπτη στις εαντεπιθέσεις των αντιπάλων.
Σε δυο εξ αυτών στο 69' και στο 79' οι επιθετικοί του Διστόμου έκαναν εύκολα το 3-1 και 4-1.
Την έκταση της ήττας περιόρισε ο Μανόπουλος με προσωπική προσπάθεια και γκολ στο 90'.(4-2)

Η Α.Ε.Ο. παρατάχθγκε με τους :Η αρχική σύνθεση ήταν: Σούτης, Ρουμάνης, Κραβαρίτης, Λούτσας, Ψαλλίδας, Γκικόπουλος, Θεοχάρης, Αναστασίου, Μιχαλόπουλος, Μανόπουλος,Κοντελές. Αγωνίστηκαν επίσης ο Καραβασίλης, ο Βελέντζας και ο Στεφάνου.
Πολύ καλός ήταν ο Κοντελές και θετική η πρώτη φετινή παρουσία του θεοχάρη.

Το Σαββάτο(18/10) η Α.Ε.Ο. αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Βάγια,ελπίζουμε σε καλύτερη εμφάνιση με την έλευση του νέου προπονητή και φυσικά καλή επιτυχία στον κ. Μαρτιναίο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου