Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Άρχισαν τα δύσκολα για την Α.Ε.Ο. ή θα βρει τον δρόμο της;


Ερωτηματικά άφησε με την εμφάνιση και την ήττα (4-1) στο δεύτερο φιλικό της σεζόν η ομάδα της Α.Ε.Ο. Το απόγευμα του Σαββάτου (05/09 18:00) στο εκτός έδρας φιλικό απέναντι στην Ένωση Άσπρων Σπιτιών όλα έμοιαζαν ιδανικά όταν προηγηθήκαμε λίγο πριν την ανάπαυλα (43’ 0-1) με κοντινή προβολή του Κοντελέ, κι εντούτοις η κατάσταση άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεχτήκαμε 4 γκολ σε διάστημα 25 λεπτών.

Η ομάδα αγωνίστηκε με το γνωστό 4-4-2 και παρά της απουσίες βασικών στελεχών της στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 0-1.

Λίγο όμως η κούραση λίγο οι αλλαγές και προφανώς «περισσότερο» η είσοδος του περσινού πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος από την πλευρά της Ένωσης έγειρε την πλάστιγγα του παιχνιδιού προς το μέρος της γηπεδούχου ομάδας.
Το σκορ έγινε 1-1 στο 46’ κι ενόσω η ομάδα μας προσπαθούσε να περάσει πάλι μπροστά στο σκορ προδόθηκε από τα αμυντικά κενά της και δέχτηκε άλλα δυο γκολ στην κόντρα (60΄ και 65΄).Το τελικό σκορ έκλεισε στο 72’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (4-1).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Ένωσης Άσπρων Σπιτιών κατεταγεί 4η στο περσινό πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας και έχει επίσης βλέψεις για αντίστοιχη πορεία φέτος θα τεθεί αντίπαλος της Α.Ε.Ο. Την 7η αγωνιστική στο γήπεδο του Ορχομενού και την 22η στα Άσπρα σπίτια. Το επόμενο φιλικό για την ομάδα μας θα γίνει την Τρίτη(08/09) στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου απέναντι στον Πανγεωργικό ομάδα Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία της προετοιμασίας κι ελπίζουμε (εκτός από καλύτερες εμφανίσεις) σε λιγότερη γκρίνια και περισσότερη υπομονή από την πλευρά των φιλάθλων μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου