Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Καλωσόρισμα στον «ερασιτέχνη ιστορικό» του http://aneipwth-istoria.blogspot.com/


Με χαρά καλωσορίζουμε το νέο blog που ξεκίνησε το ταξίδι του στον ιστιοχώρο με διαχειριστή έναν Ορχομένιο συμπατριώτη μας που προσπαθεί να καλύψει κάποια από τα κενά των μαθητικών βιβλίων της Ιστορίας. Στα πρώτα λόγια του περιγράφει εν ολίγοις το φιλόδοξο εγχείρημα του σημειώνοντας τα εξής :

«Ετούτο εδώ το blog είναι η απαρχή μιας προσωπικής και δη ερασιτεχνικής προσπάθειας εκκοσμίκευσης ανείπωτων ιστοριών θάρρους, λύπης και προσωπικών τραγωδιών που διαδραματίστηκαν κυρίως στον Ελληνικό χώρο (και όχι μόνο) κατά την περίοδο 1940-49. Το blog βέβαια αυτό θα ψάξει και θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ιστορίας, ιστορικές προσωπικότητες και ξεχασμένους-αφανείς ήρωες (όπως ο admin τους νωεί) σε κάθε εποχή διότι πολύ απλά την ιστορία την βρίσκουμε συχνά μπροστά μας.»

Πολλά συγχαρητήρια στον διαχειριστή του http://aneipwth-istoria.blogspot.com/ και τις θερμότερες ευχές μας σε αυτή την προσπάθεια. Εννοείται ότι θα παρακολουθούμε τις αναζητήσεις του και θα αναδημοσιεύουμε όσα αφορούν την ιστορία της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου