Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Α.Ε.Ο. ομάδα παίδων...


Την ώρα του τα επιτελεία των κομμάτων καταρτίζουν τα ψηφοδέλτια και οι υποψήφιοι Βουλευτές συσπειρώνουν τους ψηφοφόρους τους, η νέα γενιά του τόπου μας απολαμβάνει ανέμελα την χαρά του παιχνιδιού και της εκμάθησης των μυστικών της «στρογγυλής θεάς».

Στο δημοτικό Στάδιο Ορχομενού από την Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας παίδων (13-15 ετών)Α.Ε.Ορχομενού εν όψει της νέας σεζόν. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής της ομάδας παίδων (Δέδες Ευθύμιος) όπως και ο προπονητής νέων τερματοφυλάκων (Γκουγκούφκας Βασίλειος) μας ενημέρωσαν ότι έχουν στη διάθεση τους 31 παιδιά (αυτής της ηλικίας) και σύσσωμα λαμβάνουν καθημερινά μέρος στις προπονήσεις.

Οι πρώτες μέρες του προγράμματος προπονήσεων περιλαμβάνουν εκτός από τρέξιμο για αύξηση φυσικής κατάστασης και κάποιες ασκήσεις τακτικής με μπάλα, κι όπως φάνηκε οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν στο έπακρο την μια ώρα της προπόνησης και ανυπομονούν για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Να σημειώσουμε ότι στο τμήμα ακαδημιών της Α.Ε.Ο υπάρχουν 80 παιδιά ηλικίας από 9 ως 15 ετών (projunior -junior και παίδες) με προοπτική να αποτελέσουν το φυτώριο της ανδρικής ομάδας σε βάθος χρόνου. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους... από τον πρόεδρο μέχρι τον έφορο της διοίκησης για την προσπάθεια τους να φέρουν τα παιδιά του Ορχομενού κοντά στον αθλητισμό. Εμείς θα παρακολουθούμε από κοντά αυτή την προσπάθεια και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου