Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ





Εντυπωσιακή παρουσία του Μέλους Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
κας Φώφης Γεννηματά στην κεντρική ομιλία στον πεζόδρομο της Λιβαδειάς(26/09).
Παρά το ψιλόβροχο πλήθος κόσμου παραβρέθηκε, ενδεικτικό του θετικού κλίματος που επικρατεί στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για μεγάλη νίκη την 4η Οκτωβρίου.
Η κυρία Γεννήματά έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας για την χώρα με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και ξεσήκωσε τα πλήθη.
Καυτηρίασε τις επιλογές του απερχόμενου(όπως τον χαρακτήρισε) πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή που οδήγησαν την χώρα στην ΚΡΙΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ κάνοντας λόγο για την πιο ντροπιαστική 5ετία στην ιστορία της χώρας.
Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στο ρόλο των GOLDEN BOYS καθώς στα σκάνδαλα επί σκανδάλων των στελεχών της Ν.Δ. που οδήγησαν την γενιά των 700 ευρώ να μετατραπεί σε γενιά των 400 ευρώ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ!!!
Αποκορύφωμα της ομιλίας στάθηκε η αναφορά στον πατέρα της και το όραμα του για το ΕΣΥ και η δέσμευση της να συνεχίσει το έργο του Γεωργίου Γεννηματά στον τομέα της Υγείας.
Αναφερόμενη στους Βοιωτούς αγρότες δεσμεύτηκε για ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ τους, όπως προβλέπει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που προβλέπει επώνυμα προϊόντα για τους αγρότες καθώς και ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων.
Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι νέοι που παρευρίσκονταν στην ομιλία ,αλλά και οι εργαζόμενες μητέρες, την εξαγγελία για μεγάλες τομές στο χώρο της παιδείας. Ολοήμερα σχολεία παντού το δώρο για τις εργαζόμενες και ευχάριστη έκπληξη η δήλωση για εισαγωγή των μαθητών χωρίς εξετάσεις στα Ανώτερα και Τεχνολογικά Ιδρύματα.

Εκτός των απλών ψηφοφόρων στον πεζόδρομο της Μπουφίδου βρίσκονταν επίσημοι φορείς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Συναντήσαμε σύσσωμο το εκλογικό σώμα των υποψηφίων με παρόντες τους :α). Αγάτσα Άρια β). Βαγιάκο Ιωάννη Ηρακλή (Άκη) γ). Γεωργίου Ευάγγελο, δ). Παπαθανασίου Βασίλειο, ε).Τόγια Βασίλειο και στ)Τσόνογλου Βασιλική, τους οποίους ανέβασε έναν έναν στην εξέδρα και χαρακτήρισε ως ψηφοδέλτιο νίκης για την Βοιωτία η κα Γεννηματά. Εκτός των νέων όμως βουλευτών το παρών έδωσαν και δυο τέως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ,μιλάμε για τους κ κ. Κατσιμπάρδη και Ακριβάκη. Τέλος παρόντες ο δήμαρχος Λιβαδέων κ Τσιφής όπως και ο νομάρχης Βοιωτίας κ. Περγαντάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου