Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Παπαθανασίου :ΕΡΓΑΤΗΣ στην Υγεία ΕΡΓΑΤΗΣ και στην Πολιτική.





Το Σαββάτο (26/09 12:00) πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά.
Ο κ. Παπαθανασίου Βασίλειος υποσχέθηκε να παραμείνει εργάτης είτε σαν ιατρός σήμερα είτε σαν πολιτευτής αύριο.
Έδωσε έμφαση όπως ήταν αναμενόμενο στον τομέα της υγείας (όντας ιατρός), μας υπενθύμισε το όραμα του αξέχαστου Γ. .Γεννηματά για το ΕΣΥ, καθώς και για την καταστροφή του από την Ν.Δ την τελευταία πενταετία.

Δεσμεύτηκε ξεκάθαρα μετά την 5η Οκτωβρίου ,από όποια θέση τον τοποθετήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, να αγωνιστεί για ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ!!!
Πάντα ευαισθητοποιημένος, αναφέρθηκε στις Ειδικές Κοινωνικές Ομάδες (Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, χρήστες ουσιών ,κακοποιημένες γυναίκες κλπ.) και τόνισε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα, ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν έχει δικαίωμα στο εμπόριο ελπίδας.
Θετική εντύπωση έκανε στους παρευρισκόμενους η θέση του για προσωπική εργασία ώστε να δημιουργηθεί μια επιστημονική ομάδα από Βοιωτούς επιστήμονες οι οποίοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματική ανάπτυξη του νόμου.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στον χώρο την Κρύας συνομίλησε επί προσωπικού με τον υποψήφιο βουλευτή και του έδωσε με το θερμό χειροκρότημα του, το έναυσμα που χρειάζεται στον δύσκολο προεκλογικό του αγώνα.Καλή επιτυχία κι από εμάς στην μάχη του σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου