Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον Ορχομενό.






Το προεκλογικό κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους Βουλευτές συνεχίζει τις επισκέψεις του στις πόλεις και τα χωριά του Νομού μας. Την τελευταία Κυριακή (27/09) προ εκλογών βρέθηκαν στον Ορχομενό και μίλησαν στους κατοίκους της περιοχής μπροστά από τον χώρο του ΚΑΠΗ.
Ο Γραμματέας της νομαρχιακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας κ. Σιδέρης Γεώργιος καλωσόρισε τους υποψήφιους Βουλευτές και συγκεκριμένα τους α). Αγάτσα Άρια β). Βαγιάκος Ιωάννης Ηρακλής (Άκης) γ). Γεωργίου Ευάγγελος, δ). Παπαθανασίου Βασίλειος,
δ). ε).Τόγιας Βασίλειος και στ)Τσόνογλου Βασιλική.
Ο κόσμος και οι τοπικοί φορείς που συνέρρευσαν από νωρίς στο χώρο της ομιλίας υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα τους υποψηφίους και έδωσαν παλμό καθ’ όλη την διάρκεια των ομιλιών.
Όλοι οι ομιλητές στον πρόλογο τους καυτηρίασαν τις πολιτικές της κυβέρνησης της Ν.Δ. Την τελευταία πενταετία και κατέθεσαν ξεχωριστά το προσωπικό τους όραμα για την επόμενη των εκλογών με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο κ. Παπαθανασίου Βασίλειος ο οποίος βροντοφώναξε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ(!!)
και δεσμεύτηκε για προσωπική μάχη υπέρ της ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!! Ταυτόχρονα έδωσε έμφαση στο αγροτικό εισόδημα υποστηρίζοντας ότι η αύξηση του θα επέλθει μέσω της Πράσινης Ανάπτυξης.

Ακολούθησε ο κ Τόγιας Βασίλειος όπου επισήμανε ότι την τελευταία πενταετία δεν έχει υπάρξει πρόοδος σε κανέναν τομέα για τον Έλληνα πολίτη. Προέβλεψε ότι η νίκη την επόμενη Κυριακή θα σημάνει όχι απλά μια τετραετία ανάπτυξης για την χώρα, αλλά το άνοιγμα μιας νέας σελίδας στην ιστορία με εικοσαετή κοινωνική διακυβέρνηση του κράτους από ο ΠΑΣΟΚ.

Τρίτη εν σειρά μίλησε η κ. Τσόνογλου Βασιλική που έκανε λόγο για μια εγκλωβισμένη κυβέρνηση της Ν.Δ. Που δεν μπορεί να ξεφύγει από τις πελατειακές σχέσεις που δημιούργησε. Ξεσήκωσε το πλήθος αναφερόμενη στα 45 GOLDEN BOYS της ΛΑΡΚΟ που πλουτίζουν ενώ καθημερινά τραυματίζονται και σκοτώνονται εργάτες.

Στην συνέχεια ακολούθησε η δεύτερη γυναίκα υποψήφια κ. Άρια Αγάτσα η ποία επισήμανε ότι η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν είναι αναμέτρηση προσώπων(Καραμανλής-Παπανδρέου),αλλά αναμέτρηση και διαφορά ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ!!!Απόρησε στο πως κατάφερε η κυβέρνηση της Ν.Δ. να καταστρέψει όλο το έργο των κορυφαίων Ολυμπιακών Αγώνων και να έφτασε η χώρα στο σημερινό μαρασμό. Τέλος κατέληξε ότι δεν μπορεί να γίνει πολιτική από τα γραφεία και τα εξοχικά.

Λίγο πριν το τέλος εντυπωσιακή ήταν η ομιλία του κ. Βαγιάκου Άκη. Αναφέρθηκε στη συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος και τόνισε ότι μέσω της πράσινης ανάπτυξης μπορεί να επέλθει καλυτέρευση η ζωή των αγροτών. Το θερμότερο όμως χειροκρότημα το εισέπραξε όταν αναφέρθηκε στους συνυποψήφιους του με κολακευτικά σχόλια και είπε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ.



Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε ο κ . Γεωργίου Ευάγγελος που έκανε λόγο για μέρες 81 βλέποντας τον παλμό των παρευρισκόμενων. Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί, εκτός από το έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, και στα λάθη τα οποία έγιναν και πλήγωσαν το λαό που τους έστειλε στην αντιπολίτευση.

Ο κύριος Σιδέρης αφού ευχαρίστησε τους υποψήφιους Βουλευτές μας υπενθύμισε ότι δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος και ευχήθηκε καλή τύχη στη μάχη του σταυρού σε όλους ξεχωριστά.
Σημειώνετε ότι αρκετοί ήταν οι επίσημοι που βρέθηκαν στον χώρο της ομιλίας. Μεταξύ τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κ κ. Ξηρογιάννης Κώστας και Βαγενάς Δημήτρης καθώς και αρκετοί νομαρχιακοί σύμβουλοι. Ιδιαίτερη εντύπωση όμως προκάλεσε (για ευνόητους λόγους) η παρουσία του δημάρχου Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανου. Τι γυρεύει στην ομιλία υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ ένας δήμαρχος που στηρίζεται από την Ν.Δ.;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου